Grįžti į pagrindinį turinį
SVARBU! Užsakymus, gautus 20.11-09.12, supakuosime ir išsiųsime lapkričio 30 d. ir gruodžio 9 d.
pad thai receptas

Kokia skanaus Pad Thai paslaptis?

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Kas buvę Tailande, tikriausiai jau puikiai žino šią gatvės maisto (angl. street food) klasiką – p...
Skaityti toliau
Saldžiarūgštė baltųjų grybų sriubą - lietuviškų kiniečių klasika

Saldžiarūgštė baltųjų grybų sriubą - lietuviškų kiniečių klasika

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Tikriausiai nerasčiau žmogaus, kuris nežino lietuviškų kiniečių klasikos – saldžiarūgštės baltųjų...
Skaityti toliau
Sėkmingiems naujiems metams - Toshikoshi Soba

Sėkmingiems naujiems metams - Toshikoshi Soba

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Japonijoje naujuosius metus sutinka gruodžio 31 dieną, taip pat kaip ir mes. Ši šventė vadinama -...
Skaityti toliau
Umamiškas obuolių pyragas, kurį privalo išbandyti visi

Umamiškas obuolių pyragas, kurį privalo išbandyti visi

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Obuolių pyragas su miso? Taip, taip. Jau esu minėjusi, kad miso pasta puikiai tinka desertams. Ji...
Skaityti toliau
Japoniškas karis - ar tai geriausias karis pasaulyje?

Japoniškas karis - ar tai geriausias karis pasaulyje?

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Tikriausiai teigti, jog tai geriausias karis pasaulyje, nedrįsčiau, kad ir kaip man jis patinka. ...
Skaityti toliau
Sojos pupelių pastos troškinys - doenjang-jjigae

Sojos pupelių pastos troškinys - doenjang-jjigae

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Dauguma mūsų turi tokį patiekalą, kuris visada nukelia į vaikystę. Korėjiečiams tai - doenjang-jj...
Skaityti toliau
Kaip teisingai pasigaminti skanią miso sriubą?

Kaip teisingai pasigaminti skanią miso sriubą?

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Miso sriuba – tai tradicinė japonų virtuvės sriuba, gaminama iš dashi (japoniško sultinio) ir mis...
Skaityti toliau
Gungjung tteokbokki

Gungjung tteokbokki

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Pagaliau receptas tiems, kas nelabai mėgsta aštrų maistą. Ryžių virtinukai su sojos padažu.   I...
Skaityti toliau
Korėjiečių gatvės maisto pažiba – Tteokbokki

Korėjiečių gatvės maisto pažiba – Tteokbokki

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Praėjusią savaitę, supažindinau jus su garaetteok – ryžių virtinukais, kurie yra populiariausia...
Skaityti toliau
tailandietiskas karis

Tailandietiškas karis

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Ar teko, kada gaminti ir / ar ragauti tailandietišką karį?   Tai vienas iš populiaresnių tailan...
Skaityti toliau
Ilgo gyvenimo makaronai - Chang Shou Mein

Ilgo gyvenimo makaronai - Chang Shou Mein

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Kuo ilgesni makaronai, tuo ilgesnis gyvenimas. Kaip paprasta, ar ne? :)   Būtent vienas iš „sėk...
Skaityti toliau
Aštriai rūgšti sriuba - Suan La Tang

Aštriai rūgšti sriuba - Suan La Tang

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Šį sekmadienio vakarą, noriu pasidalinti šildančios, lengvai rūgščios sriubos receptu, Kinijoje...
Skaityti toliau
Shoyu ramenas

Shoyu ramenas

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Pagaliau prisiruošiau ir padariau beveik tikrą rameną. Kodėl sakau beveik? Nes tikrai dar yra k...
Skaityti toliau
Saldžiarūgštės juodųjų grybų ir agurkų salotos

Saldžiarūgštės juodųjų grybų ir agurkų salotos

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Šaltų salotų receptas turbūt nėra pats populiariausias pasirinkimas žiemos laikotarpiu, bet gal...
Skaityti toliau
Udon makaronai umami sultinyje

Udon makaronai umami sultinyje

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Nežinau kaip jums, bet man šiuo laikotarpiu norisi valgyti kuo komfortiškesnį maistą, neretai į...
Skaityti toliau
Onigirazu

Onigirazu

·
Autorius Dovilė Beržinytė
    Norėtum sushi, bet pagalvojus apie jų darymą, dingsta fantazija?   Turiu tau išeitį. Pabandyk...
Skaityti toliau
Japchae - karališkas patiekalas

Japchae - karališkas patiekalas

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Japchae – tai pikantiškas, lengvai saldus korėjietiškas patiekalas. Jis gaminamas naudojant kep...
Skaityti toliau
Netikras Tteokbokki

Netikras Tteokbokki

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Ar teko kada girdėti apie Tteokbokki?   Tteokbokki – tai padaže kepinti ryžių virtinukai garae-...
Skaityti toliau
Makaronų stir-fry su sojos padažu

Makaronų stir-fry su sojos padažu

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Turbūt jau nebereikia sakyt, jog dauguma labai skanių patiekalų, gali būti paruošti per 15-20 m...
Skaityti toliau
Shiitake grybų sriuba

Shiitake grybų sriuba

·
Autorius Dovilė Beržinytė
Šildanti, greitai paruošiama ir umami skonio kupina sriuba.
Skaityti toliau
Juodųjų pipirų sojos stir-fry

Juodųjų pipirų sojos stir-fry

·
Autorius Dovilė Beržinytė
  Juodųjų pipirų jautienos stir-fry yra vienas populiariausių kiniškų patiekalų. Šis patiekalas ...
Skaityti toliau

Tavo krepšelis

Tavo krepšelis tuščias.
Grįžti į parduotuvę.
Ačiū, jog su mumis susisiekei! Atsakysime per 24 val. Ačiū, jog prisijungei prie mūsų bendruomenės! Ačiū! Informuosime tave el. paštu, kai tik prekė vėl pasirodys prekyboje. Maksimalus galimas prekės kiekis jau pridėtas Liko tik viena prekė! Liko tik [num_items] prekės!