
Kaip teisingai pasigaminti skanią miso sriubą?
Miso sriuba – tai tradicinė japonų virtuvės sriuba, gaminama iš dashi (japoniško sultinio) ir mis...

Gungjung tteokbokki
Pagaliau receptas tiems, kas nelabai mėgsta aštrų maistą. Ryžių virtinukai su sojos padažu.
I...

Korėjiečių gatvės maisto pažiba – Tteokbokki
Praėjusią savaitę, supažindinau jus su garaetteok – ryžių virtinukais, kurie yra populiariausia...

Tailandietiškas karis
Ar teko, kada gaminti ir / ar ragauti tailandietišką karį?
Tai vienas iš populiaresnių tailan...

Ilgo gyvenimo makaronai - Chang Shou Mein
Kuo ilgesni makaronai, tuo ilgesnis gyvenimas. Kaip paprasta, ar ne? :)
Būtent vienas iš „sėk...

Aštriai rūgšti sriuba - Suan La Tang
Šį sekmadienio vakarą, noriu pasidalinti šildančios, lengvai rūgščios sriubos receptu, Kinijoje...

Shoyu ramenas
Pagaliau prisiruošiau ir padariau beveik tikrą rameną. Kodėl sakau beveik? Nes tikrai dar yra k...

Saldžiarūgštės juodųjų grybų ir agurkų salotos
Šaltų salotų receptas turbūt nėra pats populiariausias pasirinkimas žiemos laikotarpiu, bet gal...

Udon makaronai umami sultinyje
Nežinau kaip jums, bet man šiuo laikotarpiu norisi valgyti kuo komfortiškesnį maistą, neretai į...

Onigirazu
Norėtum sushi, bet pagalvojus apie jų darymą, dingsta fantazija?
Turiu tau išeitį. Pabandyk...

Japchae - karališkas patiekalas
Japchae – tai pikantiškas, lengvai saldus korėjietiškas patiekalas. Jis gaminamas naudojant kep...

Netikras Tteokbokki
Ar teko kada girdėti apie Tteokbokki?
Tteokbokki – tai padaže kepinti ryžių virtinukai garae-...

Makaronų stir-fry su sojos padažu
Turbūt jau nebereikia sakyt, jog dauguma labai skanių patiekalų, gali būti paruošti per 15-20 m...

Juodųjų pipirų sojos stir-fry
Juodųjų pipirų jautienos stir-fry yra vienas populiariausių kiniškų patiekalų.
Šis patiekalas ...